Červenec 2008

Opäť pozastavenie blogu

30. července 2008 v 22:00 | Ginny |  Oznamy
Je mi to ľúto ale musím opäť zastviť činnosť blogu! Ale nie až tak veľlmi lebo idem do Benátok! Áno Benátok v Taliansku. A som veľmi rada lebo sa tam chistám už dosť dlho. Tak potom, keď prídem znovu dám blog do činnosti. Moje milované SB nebudem prispievať komentami ale ja to doženiem. Tak papa. A ešte uverejním zopár článkov keď sa vratim.

Prison Braek na JOJke

30. července 2008 v 12:33 | Ginny |  Prison Break
Dnes odvysiela Tv JOJ ďaľšiu časť seriálu Prison Brak. Časti sa volajú Tweener a Trik. takže budeme pozerať! A všetci! Ale no j keď bude sa predúvať bude to super!

New design

28. července 2008 v 17:05 | Ginny |  Haluze
Zmenila som dizajn s takej modručkej na takúto fialovú. No, dúfam,že sa vám páči .
Ale chcem vidieť komentáre takže píšte!!!

5 spriatelák

28. července 2008 v 17:01 | Ginny |  =SB=
Predstavujem vám moj 5 spriatelení blog.
Tak a o chvilu bude diplom.

Pozadia na blogy 1.

24. července 2008 v 20:10 | Ginny |  Na blogy
Mám tu nejak pozadia tak veselo kopyrujte.

Pomoz prosim a skopiruj na blog!

24. července 2008 v 19:16 | Ginny |  Haluze
No, ja nemám čo povedať.
saili.blog.cz....môžeš byť ďalší....
Prosím pomožte i VY! Jak pomůžeš??? Když si tento článek okopíruješ na svůj blog. Ten, kdo ho nemá na svém blogu, tak nemá snad ani právo dýchat stejný vzduch, jako dýcháme my ostatní. Se srdcem na správném místě... :'(
Povinně - CELÝ ČLÁNEK!

1. bleskovka

24. července 2008 v 9:00 | Ginny |  Bleskovky
Tak toto je historicky 1. bleskovka.Áno dočkali ste sa jej. A mám tu upozornenie:TÁTO BLESKOVKA JE LEN PRE PRVÝCH 6. Ak date komntár ako 8 mate smolu možte sa zučastniť ale to bude všetko. TAk nečakajte dilpmček.
A tu je zž tá bleskovka.( V pokračovaní.)

Narodeniny

23. července 2008 v 16:27 | Ginny |  Haluze
Dnes osluje svoje 19. narodeniny herec Daniel Radcliffe.Narodil sa v Londýne v roku 1989. Preslávil sa rolou Harryho Pottera.
Dan hral aj v iných projektoch ako Agent z Panamy,My Boy Jack, Decemberoví chlapci.

Bart (Simsonovci)....ako píše na tabuľu

16. července 2008 v 14:59 | Ginny |  Haluze
Tak toto som našla niekde na internete a strašne sa mi to páčí je to trochu dlhe dlhé ale nevadí.

Hudba 1

15. července 2008 v 11:22 | Ginny |  Music
Dnes vám prinášam zopár videi. ´Veď sa sami pozrite co na to.A nezabudnite kometáre!!

Wentworth Miller

11. července 2008 v 22:18 | Ginny |  Wentworth Miller
Dnes vám prinášam taký kúsok zo života Wentwortha.
Wentworth Earl Miller III. sa narodil 2.júna 1872 v Chipping Norton, Oxfordshire, England. 3 roky študoval na Midwood High School v Brooklyne, štúdium dokončil v roku 1990 na Quaker Valley Senior High School v Sewickley. V roku 1995 vyštudoval anglickú literatúru na Princeton University.
  • Prezývka: Stinky
  • Korene: afro-americké, jamajské, anglické, nemecké, francúzske, holandské, sýrske a libanonské
  • Farba očí: modro-zelená
  • Výška: 184 cm
Miller je v poslednom období známy predovšetkým vďaka TV seriáluPrison Break (2005- ) kde stvárňuje hlavnú rolu Michaela Scofielda. Jeho herecká kariéra začínala televíznymi spotmi zároveň s rolami v "Buffy the Vampire Slayer," "Popular," a "ER," a účinkovanie v televíznom miniseriáli "Dinotopia".
Filmografia
  • Prison Break (2005- ),
  • The Confession (2005),
  • Underworld (2003),
  • The Human Stain (2003),
  • Dinotopia (2002),
  • Room 302 (2001),
  • ER (2000),
  • Popular (2000),
  • Romeo and Juliet (2000),
  • Time of Your Life (1999-2000),
  • Buffy the Vampire Slayer (1998).
Nie je to ho veľa ale myslím,že v pohode aby ste veľa nečítali.

Obnovenie činnosti blogu

8. července 2008 v 15:40 | Ginny |  Oznamy
Obnovujem činnnosť mojho blogu. Síce domov som sa vrátila pred včerom ale iba teraz som sa sem dostala. TAk moje SB-čka už som u vám bola. TAk papa a teším sa na daľšie vaše návštevy mojho blogu.
Ahoj.