Wentworth Miller

11. července 2008 v 22:18 | Ginny |  Wentworth Miller
Dnes vám prinášam taký kúsok zo života Wentwortha.
Wentworth Earl Miller III. sa narodil 2.júna 1872 v Chipping Norton, Oxfordshire, England. 3 roky študoval na Midwood High School v Brooklyne, štúdium dokončil v roku 1990 na Quaker Valley Senior High School v Sewickley. V roku 1995 vyštudoval anglickú literatúru na Princeton University.
  • Prezývka: Stinky
  • Korene: afro-americké, jamajské, anglické, nemecké, francúzske, holandské, sýrske a libanonské
  • Farba očí: modro-zelená
  • Výška: 184 cm
Miller je v poslednom období známy predovšetkým vďaka TV seriáluPrison Break (2005- ) kde stvárňuje hlavnú rolu Michaela Scofielda. Jeho herecká kariéra začínala televíznymi spotmi zároveň s rolami v "Buffy the Vampire Slayer," "Popular," a "ER," a účinkovanie v televíznom miniseriáli "Dinotopia".
Filmografia
  • Prison Break (2005- ),
  • The Confession (2005),
  • Underworld (2003),
  • The Human Stain (2003),
  • Dinotopia (2002),
  • Room 302 (2001),
  • ER (2000),
  • Popular (2000),
  • Romeo and Juliet (2000),
  • Time of Your Life (1999-2000),
  • Buffy the Vampire Slayer (1998).
Nie je to ho veľa ale myslím,že v pohode aby ste veľa nečítali.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Viavian a Aryana Viavian a Aryana | Web | 12. července 2008 v 13:23 | Reagovat

pokračuj  nás v reťazáku

2 Viavian a Aryana Viavian a Aryana | Web | 13. července 2008 v 13:28 | Reagovat

000000___00000

_00000000_0000000

_0000000000000000

__00000000000000

____00000000000

_______00000

_________0

________*__000000___00000

_______*__00000000_0000000

______*___0000000000000000

______*____00000000000000

_______*_____00000000000

________*_______00000

_________*________0

_000000___00000___*

00000000_0000000___*

0000000000000000____*

_00MAM TE RADA00_____*

___00000000000_____*

______00000_______*

________0________*

________*__000000___00000

_______*__00000000_0000000

______*___0000000000000000

______*____00000000000000

______*______00000000000

_______*________00000

________*_________0

_________*________*

___________________*

____________________*

posli to vsem svim SBéčkům at vidi jak je mas rad/a!

3 sussannah*tvéé SB ktoré má veľmi rado tvoj blogík* sussannah*tvéé SB ktoré má veľmi rado tvoj blogík* | Web | 17. července 2008 v 20:24 | Reagovat

pekne pekne...minule som kukala prison break na jojke...kks prvy krat xD...ale je to super...a on hral aj v dinotopii,buffy a tak???no tak to je pekne ani som ho tam nevidela xD

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama